Miért van az, hogy több támadó teljesítménye is feljavul, amint eligazolnak a DVTK-ból?

Megosztás

A Diósgyőr szurkolói értetlenkednek, hogy miért kellett úgymond elüldözni ezeket a játékosokat, miért nem kaphatták meg a bizalmat a sok külföldit felvonultató, idei DVTK-ban.

Most leginkább Könyves Norbert és Lukács Dániel mutatja meg valódi erejét, az elmúlt hetekben is jó formát mutatnak és összességében is gólerősnek tűnnek. De csak miután a miskolci klub megvált tőlük. Miért nem kaphatták meg a bizalmat? A DVTK szurkolói fejezték ki véleményüket az ügyben.

Mióta Lukács Dani távozott Diósgyőrből négy bajnokin már három gólt szerzett Kecskeméten, de az előző fordulóban Könyves Norbi is betalált, sőt, duplázott a ZTE ellen, összesen már nyolc gólt jegyez – írja az 1910.hu.

“Mit gondolsz, mi lehet az oka annak, hogy több támadó teljesítménye is feljavul azt követően, hogy eligazolnak Miskolcról?” – tették fel a kérdést.

Néhány érdekes választ is kaptak rá. “Szerintem se Könyves, sem pedig Luki teljesítményével nem volt gond.” “Egyszerű, bíztak bennük, lehetőséget kaptak, kihasználták.” “Lehetséges ,hogy a helyükön játszanak és megkapják a bizalmat?”

Mi hogy érezzük, mitől javultak fel ilyen látványosan az utóbbi időszakban?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek