A jószívű emberek itt élnek köztünk, Miskolcon – újabb szívmelengető történet

Megosztás

Mindig jó érzés ilyen remek történettel szembesülni, pláne Miskolcon. A fiatalok csak meghallották egy kisfiú mondatát és gyors egyetértésben meg is lepték őt némi elemózsiával.

Döntő többségünk szereti a pizzát, pláne ha az friss. A következő miskolci történet főszereplői pedig jóindulatú fiatalok, akik saját ételüket adták oda egy megéhező kisfiúnak, mivel véletlenül meghallották egy mondatát, amit édesanyjának mondott. Az igazán rendes emberek is köztünk járnak és egyáltalán nem gond, ha róluk is szó esik, mert ilyen is lehetne ez a világ.

Az édesanya maga számolt be az aranyos történetről. A mindennapok apró hősei pedig megérdemlik, hogy kapjanak némi nyilvánosságot, ne csak mindig a negatívum áramoljon mindenhonnan. “Nem tudom, kik voltatok, de remélem, magatokra ismertek. 🤗

Kisfiammal épp a Szinva parkban vártuk a liftet, amikor meglátta, hogy két ismeretlen fiatalember viszi a pizzát. Kisfiam megkérdezte, hogy miért viszik el? – Hogy megegyék. -Én is szeretnék pizzát.

Ezt meghallva, a két fiatalember visszajött és a kezünkbe nyomta a pizzás dobozt, benne a pizzával. Még egyszer nagyon szépen köszönjük, ha olvassa valamelyikőtök. Igazán kedves volt Tőletek! Nagyon örült neki a kisfiam! 👏🤗 Legyen szép estétek! Marcell💕💕💕” – írta az édesanya a közösségi médiában.

Mi is emeljük kalapunkat a két fiatalember előtt, ez nem holmi kötelező jófejkedés volt részükről, hanem igazi, csupaszív jóindulat egy kisgyermek felé. Elismerésünk és reméljük, magatokra ismertek!

Egészségedre, Marcell!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek