Újabb bizonyíték, hogy a BAZ megyei buszsofőrök között sok a jószívű

Megosztás

Az utóbbi időben sajnos több olyan történet is napvilágot látott Borsodban és az ország más helyein is, amelyekben buszsofőrök nemtörődömségét, vagy hibáit pellengérezték ki. Ennek azonban az ellenkezőjére is számos példa akad.

Ez a történet rögtön olyan is, ami feldobja a hétvégénket és megerősít bennünket abban, hogy a jóindulat és a becsület igenis létezik még megyénkben.

Orsolya osztotta meg a részleteket egy helyi csoportban, amire a buszsofőrök és mi magunk is büszkék lehetünk. Apróság, mégis nagyon fontos a mai elidegenedett világban. “Köszönetnyilvánítás!

Lehet, hogy nem ide tartozik, de ebben a csoportban olyan sokan vagyunk, talán elfér és látja az a buszsofőr, akinek szól! Fiam hétfőn reggel elhagyta a tesicuccát, 2 buszon is utazott. Vadnán szálltak át az ózdi buszról egy kazincbarcikaira. Annak a buszsofőrnek nagy nagy köszönet, aki bevitte az Irinyi portájára az elhagyott tornazsákot!

Kedves Ismeretlen! Hálám örökké üldözni fog!” – írta Orsolya. A Borsod24 már decemberben is írt egy rendkívül jóindulatú miskolci buszvezetőről és szerencsére más hozzászólóknak is akadt már pozitív tapasztalatuk. “Vannak becsületes rendes emberek!” “Rendesek a buszsofőrök, akárhogy leakarják néha őket járatni, nekünk a diákot vitte be a suliba.” Viktorra gondoltak elsőként többen is, ő így reagált. “Nem én vittem be, de a mi buszunkon volt egy fekete tornazsák, vártuk a kollégával, hogy mikor jelentkeznek érte.”

Reméljük, még nagyon sok ilyen történésről tudunk beszámolni megyénkben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek