Játék: háromnapos MVK-bérletet nyerhetünk a Kocsonyafesztivál idejére

Megosztás

A közlekedési vállalat nyereményjátékot hirdetett, a szerencsés nyertesek pedig 72 órás, különleges bérletet nyernek a márciusi Kocsonyafesztivál idejére. A játék már néhány napja el is kezdődött, de bőven van még időnk részt venni benne.

A 2024. március 8. és 10. között rendezendő Kocsonyafesztivál alkalmából játékra invitálja utazóközönségét az MVK Zrt. 2024. február 16-án 8 órától február 29-én 24 óráig 3 kérdésre kell helyes választ adni az alábbi linken elérhető Facebook-poszt hozzászólásában. A résztvevők között 2024. március 8-10. közötti érvényességgel 10 darab 72 órás jegyet sorsolunk ki. A 72 órás jegy segítségével a Kocsonyafesztivál mellett a nyertesek elutazhatnak a város kiemelt turisztikai helyszíneire is, például a Miskolci Állatkertbe, vagy az Ellipsum Élményfürdőbe” – részletezi az MVK honlapja.
 
A nyereményjátékot itt érhetik el.
 
A sorsolás időpontja: 2024. március 1., 10:00.
A szerencsés nyerteseket az MVK Zrt. Facebook oldalán keresztül tesszük közzé 2024. március 1-én 11:00 órakor a nyereményjáték posztja alatt. A nyerteseknek a közzétételtől számított 2 napon belül kell megküldeniük az elérhetőségeiket (név, telefonszám, e-mail cím) az [email protected] e-mail címre, mely e-mail címről érkezett értesítés felmutatásával a nyeremény 2024. március 8-án átvehető az MVK Ügyfélszolgálati Irodájában, illetve bármelyik bérlet- és jegypénztárában, nyitvatartási időben.
 
Játékszabályzat és adatkezelési információk itt.
Kérünk mindenkit, hogy kellő odafigyeléssel olvassa át a bővebb tájékoztatást adó nyereményjáték szabályzatot.
 
Felhívjuk a játékban résztvevők figyelmét, hogy:

 
Cél, hogy a Kocsonyafesztivál ideje alatt lehetősége nyíljon 10 szerencsés nyertesnek további városi programokat kínáló helyszínekre is ellátogatni. Sok sikert mindenkinek és játékra fel!

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek