Tüntetést szerveznek Novák Katalin ellen a gyermekbántalmazási ügy miatt

Megosztás

Tüntetést szerveznek Novák Katalin és Varga Judit ellen, amiért a köztársasági elnök a napokban kegyelmet adott egy pedofil ügyben érintett férfinek – tájékoztatott az Országos Közös Akarat

A szervezet szerint azonnali távozásra szólítja fel Novák Katalin köztársasági elnököt és Varga Judit egykori igazságügyi minisztert.

Mint írják:

“Novák Katalinnak mennie kell, mert kegyelmet adott a gyerekeket erőszakoló igazgató bűntársának, Varga Juditnak pedig azért kell távoznia a közéletből, mert Igazságügyi miniszterként ezt ő javasolta Novák Katalinnak.”

Mint arról többen is beszámoltak a napokban, hatalmas botrányt kavart, hogy Novák Katalin elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon pedofil exigazgatójának bűntársát. Később a 444.hu arról számolt be, hogy kifejezetten otthonosan mozgott felcsúti fideszes körökben a kegyelemben részesített K. Endre.

Az Országos Közös Akarat “Védjük meg a gyermekeinket!” címmel szervez demonstrációt Novák Katalin lemondásáért, illetve azért, hogy a Fidesz-KDNP hívja vissza Varga Juditot pártjuk Európa Parlamenti választási listájáról.

A tüntetést  2024. február 9-én pénteken 16.00 órakor a Belügyminisztérium előtt rendezik.

További részletek:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek