Izgalmas programok várnak ránk Miskolcon a héten

Megosztás

Részletes összeállítást készített a város február 2-9. közötti programkínálatáról a Hello Miskolc Facebook-oldal. A programok között mindenki találhat számára megfelelőt, hiszen wellness, gasztró és kulturális események is várnak ránk.

Február 2. és 4. között első alkalommal rendezik meg a Winterfest Lillafüreden c. eseményt. A háromnapos téli minifesztivál igazi unikumként 25 művésszel, naponta 3 szalonkoncerttel és egy-egy esti hangversennyel visz fényt a téli napokba.

Február 4-én ismét árusokkal és vásárlókkal telik meg a belváros. Mint arról korábban beszámoltunk, a szokásoknak megfelelően a hónap első vasárnapja februárban is a régiségvásáré. A vásár miatt változik egyébként a közlekedés is, amelyről további részleteket itt olvashat.

Február 7-én, szerdán a Művészetek Házában, rendezik Csányi Sándor Hogyan értsük félre a nőket? c. stand up előadásának második részét. Szintén a Művészetek Házában az Illúzió Mesterei varázsolják el a közönséget Február 8-án és 9-én. A programról további részleteket itt talál.

Február 9-én pénteken a Népkert is izgalmas programmal csábítja a látogatókat. A Népkerti Vigadó ad otthont a méltán népszerű Furmint Február Miskolc 2024 sétakóstolónak, ahol Tokaj-hegyalja legizgalmasabb Furmintjait készítő pincészetei sorakoznak fel újra.

További programokról a Hello Miskolc oldalán tájékozódhat.

Kapcsolódó cikkek