Óriási baleset történt Kazincbarcikán

Megosztás

A barcikai temetőnél csattant egy autó késő este, még a motorblokk is kiszakadt az autóból.

Egy Volkswagen Golf 4-es szenvedett komoly balesetet a temetőnél késő este, a szemtanúk közül többen is csodálkoznak, hogyan lehetett egyáltalán élve kiszállni abból a teljesen összetört autóból. A durva látvány ellenére információink szerint mindenki túlélte a balesetet és saját lábán szállt ki a kocsiból.

Egy másik szemtanútól sikerült megtudni, hogy a kocsiból valóban saját erőből szálltak ki az utasok. Tényleg csoda. A balesetet szenvedett autó után haladt nagyjából 200 méterre a város egyik rendőrjárőr autója. Rögtön intézkedtek. Zoltán is egyből észlelte, hogy gond van a főútnál. “Hallottuk a csattanást, aztán láttuk is mi történt. Nem semmi látvány volt az biztos” – írta.

Bár a rendszámot is megtudhattuk, azt nem tesszük közzé, de a sofőrt közelebbről ismerő azt mondja, nem az a száguldozós típus. Így viszont még inkább érthetetlen, hogyan ütközhetett lakott területen ekkorát, hogy még a motor is kiszakadjon az autóból, mert az ötvennél nem szakad ki egy 4-es Golfból. Ha többet tudunk meg, frissítjük cikkünket. (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek