Óriási eltérések a BAZ megyei benzinkutak árai között – íme a legolcsóbbak és a legdrágábbak

Megosztás

Azzal olyan hatalmasat nem tévedünk, ha azt gondoljuk, legdrágábban az M3-as autópályán tankolhatjuk meg autónkat 95-ös benzinnel, vagy gázolajjal. De hol keressük megyénkben a legolcsóbb töltőállomást?

A győztes benzinkút Bekecsen található. A 95-ös normál benzin ára itt literenként 557 forint. Két másik töltőállomáson is ugyanennyiért tankolhatunk, Hejőbábán és Múcsonyban. Mezőkeresztes is viszonylag olcsó, itt 558,9 forint a 95-ös benzin literje. A miskolci kutak közül az Auchan-töltőállomás nyer olcsóságban, mindkét helyi benzinkútjuknál 562 forintért tölthetünk.

A legdrágább töltőállomás jelenleg – a holtankoljak információi alapján – azok közül, amik nem az M3-ason épültek, szintén Miskolcon található, a Szentpéteri kapunál. 583 forint egy liter 95-ös. Az autópályán pedig a két mezőkeresztesi töltőállomásé a kétes dicsőség, itt 608 forintért kapjuk a benzin literjét.

Diesel: Itt is Mezőkeresztesé a legolcsóbb töltőállomás, 578 forint a gázolaj literje. Bekecs és Hejőbába kicsit többet kér, 585-öt. Miskolcon a József Attila utcában már 595 forintot fizetünk a Diesel literjéért. Miskolcon a Szentpéteri kapunál itt is jobban a zsebünkbe kell nyúlni, 611 forint egy liter gázolaj, a sztrádán pedig a két mezőkeresztesi töltőállomáson 636 forint. Gyűjtés: Borsod24

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek