Háromgólos hátrányt ledolgozva mentette döntetlenre a meccset a DVTK

Megosztás

Az erősnek számító dán ellenfél a félidőben kettő, később három találattal is vezetett a Diósgyőr ellen, ám sikerült felállni a padlóról és ikszre menteni az összecsapást egy remek hosszú hajrával.

A megérkezés másnapján már felkészülési mérkőzést játszott a DVTK a téli edzőtáborban. Az első félidőben kétgólos előnyre tett szert a jó erőkből álló dán ellenfél, amit a fordulás után megtoldott még eggyel. Időközben mindkét csapat sokat cserélt, a DVTK-ban senki nem játszotta végig a teljes meccset, és több fiatal is pályára lépett. És a hajrában jött a diósgyőri szív, három gólt szerezve sikerült döntetlenre hozni a meccset. Folytatás szerdán 11:30-tól az Unión Estepona ellen – számolt be róla a Dvtk.eu.

Felkészülési mérkőzés

Aarhus GF – Diósgyőri VTK 3-3 (2-0)

Marbella Football Center, 30 néző. Játékvezető:
AGF: Bailey PEACOCK-FARRELL – Michael AKOTO, Frederik TINGAGER, Mikkel KRISTENSEN, Eric KAHL – Jacob ANDERSEN, Frederik BRANDHOF, Magnus KNUDSEN, Mathias SAUER – Tobias BECH, Janni SERRA. Vezetőedző: Uwe RÖSLER.
DVTK 1. félidő: TÓTH Balázs – GERA Dániel, SZATMÁRI Csaba, BOKROS Szilárd, Bitok STEPHEN – HOLDAMPF Gergő, Alexander VALLEJO, BÉNYEI Ágoston – PERNAMBUCO, Bright EDOMWONYI, Rudi POŽEG VANCAŠ. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.
DVTK 2. félidő: BÁNHEGYI Bogdán – FARKAS Dániel, SZATMÁRI Csaba (SZŐKE Áron, 62.), BOKROS Szilárd (DEMETER Milán, 62.), CSIRMAZ István – Vladislav KLIMOVICH, HOLDAMPF Gergő (SZAMOSI Ádám, 62.), Francisco FEUILLASSIER – JUREK Gábor, Argyris KAMPETSIS, Elton ACOLATSE.. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

Gólszerző: Frederik TINGAGER (1-0) a 20., Mathias SAUER (2-0) a 37., Tobias ANKER (3-0) az 55., Elton ACOLATSE (3-1) a 71., Elton ACOLATSE (3-2, 11-esből) a 77., Argyris KAMPETSIS (3-3) a 80.,percben.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek