Különös díjat nyert Koncz Zsófia a Telex olvasóitól

Megosztás

A szokásos évértékelő cikkek mellett tavaly a Telex egy régi hagyományt felelevenítve arra kérte az olvasókat, hogy szavazzák meg a legjobban öltözött politikusokat. A voksok alapján a szerencsi születésű Koncz Zsófia vitte a pálmát a szavazás egyik csoportjában.

Az öltözködési verseny témái a következők voltak: a bátrak, a magyarosak, a sportosak, a csendes luxus hívei és a vidék urai. Az 5 kategória mindegyikébe 4-4 politikus került. A 20 résztvevő között szerepelt például Ungár Péter, Kövér László, Semjén Zsolt és Rogán Antal is. A matyó hímzés motívumait kedvelő Koncz Zsófiát „a magyarosak” között találták legjobbnak az olvasók, szoros versenyben Dunai Mónikával.

A magyarosak kategória végeredménye:

  1. Koncz Zsófia 3,6
  2. Dunai Mónika 3,2
  3. Novák Előd 3,1
  4. Kövér László 2,9

Novemberben arról számoltunk be, hogy Koncz Zsófia tőle szokatlan módon, egy bőrruhában fogadta Navracsics Tibort Tiszaújvárosban. Az eseményen egyébként a közelgő Európai Parlamenti választásokról beszélgettek, erről részletesen itt olvashat.

Az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkárát 2020 októberében, majd 2022-ben ismét országgyűlési képviselőnek választotta Tiszaújváros és vonzáskörzete. Koncz Zsófia az ELTE Állam-és Jogtudományi Karán 2014-ben szerezte jogász diplomáját. Képviselősége előtt Magyarország washingtoni nagykövetségén tevékenykedett. A magánéletben egy gyermekes édesanya angol, francia és német nyelvtudással is rendelkezik.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szerző: Mileena

Kapcsolódó cikkek