Remek szombati családi program állatbarátoknak Miskolcon

Megosztás

Sok kedves négylábú várja nagy-nagy izgalommal, hogy meglátogasd. Rajt 10 órakor, a program délután 2-ig tart és állatbarátoknak igazi csemege.

A Miskolci Második Esély Állatvédő Alapítvány tette közzé a részleteket, ha még nincs programunk szombatra, itt a lehetőség. “198. Nyílt Nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Miskolc Fonoda utca 16.) 2024. január 13-án, szombaton!

Imádod a kutyákat?❤️ Van már kutyusod, de sajnálod az árvákat és nagyon szívesen segítenél rajtuk? Örökbefogadáson gondolkozol, de még nem döntöttél? Ha bármelyik fenti kérdésre IGEN a válaszod, akkor ez a program Neked szól!

Most szombaton ismét megrendezésre kerül 10 és 14 óra között a Miskolci Állategészségügyi Telep (Fonoda u. 16.) Nyílt Napja. Szeretettel várunk minden kedves állatbarátot 1-1 sétára a telep kutyusaival. Alapítványi tagjaink is ott lesznek, keressetek bizalommal minket is. Lehetőség nyílik munkánkba betekintést nyerni. Szívesen beszélgetünk, segítünk, válaszolunk bármilyen kérdésre.

Kérnénk minden kedves sétáltatót és leendő sétáltatót, hogy a következő sorokat olvassa végig, és lehetőségeihez mérten működjön együtt velünk. Minden sétáltató figyeljen kutyusára, ha közeledik egy másik kutya, akkor vegyétek rövid pórázra, elkerülve az esetleges konfliktust, hiszen nem minden kutya szeret barátkozni fajtársaival.

Egy-egy séta alkalmával nyugodtan lehet tanítgatni a kutyákat a helyes sétálás szabályaira, pl.: láb melletti séta, ne húzzon titeket a kutya, hanem laza pórázon sétáljon mellettetek, stb. Ebben szívesen segítünk, illetve a telep dolgozói is el tudnak látni titeket hasznos tanácsokkal, kérdezzetek bátran. Készítsük fel együtt a kutyusokat, hogy minél hamarabb gazdisodjanak. Hiszen a legtöbb örökbefogadó szívesebben visz haza egy jólnevelt kutyát, mint egy szertelen négylábút.

Ha hoznál is pár dolgot a telepi árváknak, akkor a következő dolgokra mindig szükség van:

– Happy Dog kutyaeledel, alutasakos macskaeledel

– rongyok, régi kabátok, szőnyegek, törölközők,

– fazék, edény,

– hús (pl.: comb, szárny, nyak),

– étkezési rizs, száraztészta,

– kutyaszalámi,

– játékok (pl.: labdák, plüssök),

– nyakörv, póráz, kölyök nyakörv,

– szájkosár,

– kutyáink számára immunerősítők (pl.: Dm Guard, Minera csepp, stb.),

– műtét utáni gallérok,- Copoly öntapadós rugalmas pólya.

Ha szeretnél megismerni minél több jó fej kutyust, esetleg szívesen örökbe fogadnál, de még nem találtad meg szíved választottját, gyere Te is sétáltatni!

Sok kedves négylábú várja nagy-nagy izgalommal, hogy meglátogasd. Ilyen köztük Káosz is. Káosznak leginkább az eddigi élete volt csak Káosz. Emberekkel barátságos, jó fej eb, aki végre megérdemelné a neki járó nyugalmat és stabil családot. Gyertek ismerjétek meg őt, a többi kutyus és cica történetét is! Minden bentlakó örökbefogadható, ennek feltételeiről is nyugodtan kérdezhetsz Alapítványunk munkatársaitól, szívesen segítünk mindenben! 🙂

Találkozzunk szombaton, január 13-án! Mi már nagyon várjuk és elhihetitek a gyepisek is!” – írta az alapítvány.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek