Hetedszer lesz nyílt nap a Miskolci Állategészségügyi Telepen

Megosztás

Ezen a hétvégén figyeljünk, mert szombaton ismét részt vehetünk az igencsak népszerű programon.

Ismét nyilt napot tart a Miskolci Állategészségügyi Telep április 9-én szombaton délelőtt 10 és délután 2 óra között – írja közleményében a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. 

A telep már hetedik éve tart kéthetente szombaton nyílt napot, melyen a résztvevők megismerkedhetnek a bent élő kutyákkal és macskákkal, elvihetik őket sétálni, de örökbefogadásra is van lehetőségük. A telep dolgozói jelenleg negyvenhét kutyáról és hét macskáról gondoskodnak.

– A sok törődés mellett a látogatók hozzájárulhatnak adományokkal is az állatok életének szebbé tételéhez. A telep dolgozói szívesen fogadnak többek között régi törölközőket, rongyokat, edényeket, fagyasztott húst, rizst, játékokat, nyakörveket és minden olyan eszközt, ami egy kutya vagy macska életében szükséges lehet – írják.

A gazdára váró állatokat és a nyílt nap részleteit megtekinthetik a https://varosgazda.hu/ honlapon, és a Miskolci Állategészségügyi Telep Facebook oldalán is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek