Kamu volt a Miskolcon meghirdetett egymilliárdos Bugatti Chiron, de…

Megosztás

A hirdetés valóban megjelent a legismertebb használtautókkal foglalkozó weboldalon, ám azt jó eséllyel teljesen máshonnan ollózták össze, igaz, egy nagyon pici különlegesség mégis van a történetben.

A napokban a hasznaltauto.hu-n jelent meg hirdetés egy Bugatti Chironról, melyet Miskolcon árultak egymilliárd forintért. Több portál is írt róla, azonban a jelek szerint átverésről lehet szó.

Ugyanezekkel a paraméterekkel és képekkel egy német weboldalon jelent meg nemrég egy holland cég hirdetése – erről a Totalcar írt. Az RTL Híradó riportere elérte az ottani autókereskedést, melynek egyik munkatársa azt mondta, nem tudott arról, hogy Magyarországon is eladásra kínálják az autót, így valószínűleg ellophatták a képeket és az adatokat tőlük. Az autó hirdetése már nem elérhető.

A Bugatti Chiront a 2016-os Genfi Autószalonon mutatták be, és akkor ősszel jelent meg a piacon. Az autó 2,4 másodperc alatt éri el a 100 kilométer per órát. 400-ra pedig 42 másodperc alatt gyorsul. Végsebessége 420 körül van. A tesztet a Forma-1 korábbi pilótája, Juan Pablo Montoya végezte.

A típust a legkedvezőbb áron most 1,3 milliárd forintért árulják, de több mint másfél milliárdot is elkérhetnek érte.

A Borsod24 értesülései szerint egyébként Miskolcon két ilyen Bugatti Chiron is egy-egy magánszemély tulajdonában van, de a neve elhallgatását kérő forrás nem kívánta felfedni, kik ezek a személyek. Emiatt viszont akár valósnak is tűnhetett a kamuhirdetés.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek