Egymilliárd forint értékű Bugatti Chiront árulnak Miskolcon – frissítve

Megosztás

Ha esetleg akad a párna alatt felesleges egymilliárd forintja, máris az öné lehet, ráadásul nem is kell messzire menni érte. Igaz, az M30-as elkerülőn sem szabad kihozni belőle a 420 km/órás maximum sebességet.

Ha ön nem NER-lovag, akkor jó eséllyel nincsenek esélyei ilyen sportautót venni és ezzel száguldani. Pedig most Miskolcon pont van egy, amit megvásárolhat. Ha van felesleges egymilliárd forintja, akkor lehet egy Chironja is, hiszen pont felkerült egy erre szakosodott oldalra – vette észre kollégánk a népszerű hirdetési oldalon. A reklám szerint az 2019-es Bugatti Chiron alig 9500 kilométert futott, Miskolcon található, viszont külföldi papírokkal árulják. Egészen friss műszakival és 2024 decemberig tartó gyári garanciával rendelkezik. 

Az autó 2,4 másodperc alatt éri el a százat álló helyzetből és a végsebessége valahol 420 km/h körül van, ami egészen nem emberi egy kéttonnás járműtől. Pedig egy átlagos borsodi, kátyús bekötőúton nagyon szívesen megnéznénk, hogy száguld egy ilyen csodagép.

Úgy tűnik, megyeszékhelyünk halmozza az élvezeteket, hiszen szűk egy évvel ezelőtt a Miskolcon feltűnő Ferrariról írtunk részletesebben.

A Bugatti Chiron a négyszázat könnyedén, 40 másodperc alatt eléri, a páratlan élményért viszont elég mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk: nettó 2,5 millió euróért vásárolhatjuk meg egy német cégtől, ami napi árfolyamon átszámítva bő 946 millió forint, és még erre jön rá a forgalomba helyezés. Így az ár a hirdetésben szereplő összeg szerint kereken egymilliárd forint. 

Frissítés: a hirdetés időközben eltűnt az oldalról, és többen arra következtetnek, hogy csak poénból került fel az anyag az internetre. Azt a tényt ugyanakkor többen is megerősítették, hogy két Bugatti is látható egy jómódú miskolctapolcai család garázsában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek