Láttuk? Lehoczki László és Hope is szerepelt az újévi köszöntő beszédben

Megosztás

A miskolci Spider mentőcsapat vezetője és híres mentőkutyája is részese volt Novák Katalin újévi köszöntőbeszédjének. A köztársasági elnök a közmédiában sugárzott beszédjében külön ki is tért Lehoczkira és mentőakcióikra.

„Várakozással, reménységgel telve állunk 2024 küszöbén, bízva abban, hogy megújult energiával, életerővel, lendülettel láthatunk feladatainkhoz – mondta Novák Katalin köztársasági elnök a közmédia által közvetített újévi köszöntőjében, a Himnusz elhangzása után hétfőn.“

Hatalmas megtiszteltetés érte a Spider Mentőcsoportot! Lehoczki László a Spider Mentőcsoport alapítója és vezetője meghívást kapott a Sándor Palotába, ahol részt vehetett Novák Katalin köztársasági elnökasszony újévi köszöntőjén.

Az Elnök asszony beszédében többek között és mások mellett “megköszönte a segítőknek, hogy kimentették a törökországi földrengés romjai alól a kis Ahmetet és társait”.

Lehoczki László, a Spider Mentőcsoport nevében minden kedves honfitársának és Törökországi barátainak egészségben és eredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt kíván, jelszavukkal, ami: kegyelet, alázat, becsület és hűség. Erről a Spider mentőcsoport számolt be a közösségi médiában.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek