Elérhetetlenné váltak a Mediaworks hírportáljai, köztük a Boon.hu is

Megosztás

A Vodafone és a Telekom hálózatában felmerülő problémákkal egy időben a fideszes propagandalapok egy részét kiadó fideszes médiavállalat, a Mediaworks családjába tartozó lapok is elérhetetlenné váltak.

A Telex cikke szerint kedden délután fél egykor nem töltődtek be sem a vidéki lapok (pl. baon.hu, zeol.hu, haon.hu), sem az Origo, sem a Magyar Nemzet, sem a Bors, sem a Ripost, sem a Szabad Föld.

Ebből következik az is, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei hírportál, a Boon.hu is elérhetetlen. A probléma egyébként még cikkünk írásakor (délután 3 óra) is tart, ebből kifolyólag úgy látszik, hogy komolyabb technikai gond lehet.

Facebook-oldalán az Origo azt írta, hogy „az egész országot érintő internetes hálózati probléma elérte az ORIGO oldalát is. Bízunk benne, hogy hamarosan újra visszatérhetünk Önökhöz”. Nagyon hasonló jelent meg a Magyar Nemzet Facebookján is: „Az egész országot érintő internetes hálózati probléma elérte weboldalunkat is. Bízunk benne, hogy hamarosan újra visszatérhetünk Önökhöz!”.

Érdekesség, hogy a szolgáltatók szerint a problémát már elhárították és ismét lehet telefonálni, valamint a mobilinternet is működik, a fideszes média hírportáljai azonban továbbra sem elérhetőek.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek