Veres Pál: Az elmúlt évek próbára tettek mindannyiunkat, de sikerült megmaradnunk és fejlődnünk is

Megosztás

Immár második alkalommal rendezték meg a Miskolc köszöni programot, amelyet 2022-ben hagyományteremtő céllal indított útjára Miskolc önkormányzata, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z Vármegyei Szervezete, a Miskolc Holding Zrt., a Tudomány és Technika Háza, valamint a MIKOM Nonprofit Kft.

A program során a Miskolcon működő és a város életben fontos szerepet betöltő kis- és középvállalkozásoknak, szolgáltatóipari vállalkozásoknak és multinacionális cégeknek mondanak köszönetet.

A rendezvényen Veres Pál, Miskolc polgármestere kiemelte: “Olyan évek vannak mögöttünk, amelyek próbára tettek mindannyiunkat. Ahogy mondani szoktam, épp csak sáskajárás nem volt. Történelmi súlyú világjárvány, közösségek sokaságát az ellehetetlenülés szélére sodró energiaválság, rekordinfláció, áremelkedés. Innen szép nyerni – ahogy mondani szokták. De mindezek ellenére sikerült nemcsak megmaradnunk, hanem fejlődnünk és fejlesztenünk is.”

Veres Pál arról is beszélt, hogy a nehéz idők ellenére a cégek kitartottak Miskolc mellett, sőt újabb cégek jelezték, hogy a városban kívánnak letelepedni, itt képzelik el a jövőjüket, ezzel megtöltve a város ipari parkjait.

“Miskolc gazdasági életének szereplői a jövőnk kulcsszereplői. Mert az itt működő vállalkozások adják Miskolc gazdasági erejét a megmaradáshoz, a túléléshez és a fejlődéshez” – hangsúlyozta Veres Pál.

Idén is átadták a Miskolc Köszöni 2023-as Nagydíját, amelyet idén Borda Krisztina, a Hotel Palota Lillafüred Kft. ügyvezetője vehetett át.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek