Nekik köszönhetjük az idei adventi villamost

Megosztás

Lehullt a lepel, végre bepillanthattunk a kulisszák mögé. Idén így készült az adventi villamos, amely sokak szerint a valaha volt legszebb.

Hatalmas izgalom előzte meg az idei adventi villamos kigördülését és nem kellett csalódnunk. A sok kis apró részlet egy valódi mesevilágot jelenít meg és elröpít bennünket gyermekkorunkba. De eszünkbe jutott már, hogy vajon kik állnak a háttérben, kik azok, akik időt és energiát nem kímélve építik fel ezt a csodálatos illúziót?

Az MVK 2013. óta minden télen egy különleges villamost indít, hogy az utazóközönségnek egy még varázslatosabb és izgalmasabb adventi időszakot biztosítson. Ezúttal nem csak a végeredményt csodálhatjuk meg, de bepillanthatunk a kulisszák mögé is, ahol szorgos kezeket, megannyi munkaórát és áldozatos munkáját láthatunk, aminek köszönhetően idén is felülhetünk az Adventi Villamosra.

Az MVK közösségi oldalán azt írja, hogy nem tagadják, voltak nehéz pillanatok, de több volt az öröm az ürömnél. “Izgalmas volt centiméterről centiméterre felépíteni, amit megálmodtunk. A végeredmény pedig sokkal szebb lett, mint azt valamennyien gondoltuk.”

Fotók: MVK Zrt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek