Negyvenéves múlttal büszkélkedhet az Ózdi Sportegyesület

Megosztás

Negyvenéves az Ózd Városi Sportegyesület. Az évforduló alkalmából egész napos labdarúgó tornát szerveztek, ahol a város új díszpolgára, Majka is tiszteletét tette.

Az Ózd VSE már akkor megkezdte a működését a városban, amikor a gyár által még patronált nagy egyesület, az ÓKSE működött, emlékezett vissza a kezdetekre Janiczak Dávid polgármester. “A klubok önállósodását követően az sportegyesület egy szükségszerű feladatot vállalt magára: összefogta, befogadta azokat a sportágakat, akiknek az önálló élet nehéz volt. Korábban és most is több szakosztállyal működik az egyesület, aminek köszönhetően fiatal és felnőtt ózdiaknak biztosít napi szinten sportolási, hétről-hétre versenyeztetési lehetőséget.” – írja bejegyzésében a településvezető, aki Majkával karöltve nyitotta meg a hétvégén megrendezett eseményt.

Janiczak azt is elmondta, hogy az egyesület néhány éve egy olyan sportvezetőt vesztett, aki azóta is pótolhatatlan űrt hagyott maga után. Kohári Tibor a kollégáival közösen létrehozta, majd hosszú éveken keresztül működtette a futsal szakosztályt, amellyel egészen az élvonalig jutott.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek