Az idei adventi villamosunk lenne az eddigi leggyönyörűbb?

Megosztás

Az elmúlt napokban látottak miatt is bizton állíthatjuk, csak győzzük sorolni a szebbnél szebb adventi élményeinket, amiket Miskolcon tapasztalhatunk. Veres Pál úgy érzi, az idei adventi villamos könnyen lehet, hogy a valaha volt eddigi legszebb.

Veres Pál polgármester értékelte az elmúlt napok történéseit és a gyönyörű látványt: “Mesebeli erdőként, kívül-belül megújulva gurult ki vasárnap kora este a miskolci adventi villamos. Az adventi gyertyagyújtást követően érkezett meg a Szent István térre, ahol meg is állt, hogy a miskolciak gyönyörködhessenek benne.

Ez a tizenkettedik alkalom, amikor ez az ünnepi szerelvény kigördül az MVK remízéből, így igencsak fejtörést okozott a szakembereknek, hogy valami igazán különlegessel, újdonsággal rukkoljanak elő. Szerencsére kreativitásból és segítőkész kollégákból nincs hiány, ezért ötletet ötlet követett, és bár jelentősen eltértek a kezdeti tervektől, hiszem, talán az eddigi legszebb adventi villamost sikerült megalkotnunk” – zárta gondolatait Veres Pál.

Mi is úgy érezzük, hogy ez eddig a csúcs? Melyik volt eddig a kedvenc adventi villamosunk?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek