Janiczak Dávid bejelentette: újra elindul a polgármester-választáson, méghozzá függetlenként

Megosztás

“Egyetlen egy pártnak sem vagyok elköteleződve, így mindegyiktől elvárhatom azt, hogy az ózdi érdeket helyezzék sajátjuk elé a városban” – magyarázta a városvezetői posztot 2014 óta betöltő politikus.

Fontos bejelentést tett hivatalos politikusi Facebook-oldalán Janiczak Dávid: jövőre ismét elindul Ózdon a polgármester-választáson. Janiczak 2014 óta vezeti a borsodi várost, s mint kiemelte posztjában: a legutóbbi alkalomhoz hasonlóan ismét függetlenként indul a várhatóan június 9-én sorra kerülő önkormányzati választáson.

A polgármester bejegyzésében arra is rávilágított, miért fontos, hogy függetlenként méreti meg magát: “Aki pártszínekben indul jelöltként, annak az indulásáról a párt dönt. Most és a következő választáson is. Ebből eredően a jelöltnek elsősorban a pártjának kell megfelelnie, hogy elérje, újra őt jelöljék majd. Nos, egy központi vezetés azt kér, azt ad utasításba, amit épp a nagyobb érdek kíván, neki pedig azt teljesíteni kell, még ha nem is az ózdiak érdekeit szolgálja.”

“EZ AZ ALAPVETŐ ÉS HATALMAS KÜLÖNBSÉG! Aki függetlenként indul, annak csak a választóinak kell megfelelnie, itt Ózdon Önöknek, ózdiaknak” – hangsúlyozta Janiczak.

“Mit jelent még a függetlenség? Egyetlen egy pártnak sem vagyok elköteleződve, így mindegyiktől elvárhatom azt, hogy az ózdi érdeket helyezzék sajátjuk elé a városban.”

“Úgy érzem, sikerült is 2018 óta elérnem, hogy már minden oldalon függetlenként tekintenek rám, hiszen ez nem csak kommunikáció, cselekedeteimmel is igazoltam az évek alatt, hogy nem viszek pártpolitikát az önkormányzatiságba” – írta.

A bejelentésről szóló teljes Facebook-poszt az alábbiakban olvasható:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek