Mit tehetsz Miskolcon, ha valaki betér a szépségszalonodba, majd fizetés nélkül távozik? – videó

Megosztás

Felháborodva és elkeseredve tette közzé friss történetét Barbi, akinek a kedves kuncsaft nem akart fizetni, kisétált, majd vissza sem nézett, hiába mentek utána. Hogyan védhető ki hasonló szituáció?

Sz. Barbi figyelmeztette a miskolciakat az egyébként sajnos egyáltalán nem egyedi esetre a közösségi médiában. “Ennyi a becsület Miskolcon!!!

Bejön egy szépségszalonba kér egy szempilla leoldást egy újszett 7D építéssel majd sok-sok hazugság után elsétál! Persze fizetés nélkül. De ha előleget kérünk, rasszisták vagyunk, igaz? K*rva gáz, hogy megcsinálod ezt egy kisgyermekes anyukával, egy nőtársaddal…

Hogy manapság embereknek ennyit ér a becsülete… Hívjak rendőrt? Hogy minél később érjek haza a gyermekemhez? Hívjak rendőrt, hogy komoly helyzetek helyett a te mocskos pofáddal foglalkozzanak?” – zárta sorait Barbi. Az esetről és a fizetés nélkül elsétáló kis hölgyről egy videó is készült, amit ide kattintva tekinthetnek meg az eredeti poszttal együtt.

Kinek volt már hasonló élménye Miskolcon, vagy más borsodi városban? Bejön, a szolgáltatást igénybe veszi és elvárja, majd fizetés nélkül távozik. Egyáltalán nem egyedi eset. Mi lehet erre a normális megoldás?

Egy lehetőség a hozzászólások között: “Ne foglalkozzál azzal, mit gondolnak rólad! Kérjél előleget, mondjon az illető amit akar. Ez volt a tanulópénz.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek