Látogatók seregét mozgatta meg a decemberi régiségvásár Miskolcon

Megosztás

A szokatlan helyszín és a téli időjárás sem szegte kedvét az érdeklődőknek, rengetegen voltak kíváncsiak az év utolsó régiségvásárára.

Kárpótolta a Miskolci Régiségvásár szerelmeseit az időjárás a december 3-án: ahogyan az ismert, a novemberi alkalom idején egész nap szakadt az eső, ami elmosta a vásárt, most azonban sem a reggeli gyenge havazás, sem pedig a hamisítatlan téli hideg nem lehetett akadálya annak, hogy látogatók tömkelege lepje el a sétálóutcát és nézelődjön, válogasson az árusok portékáiból – számolt be róla a Minap.hu.

Egyáltalán nem túlzás azt mondani, hogy a sétálóutca megtelt vásárlókkal, akik közül sokan voltak kíváncsiak a régiségvásár mellett az adventi vásárra, az Erzsébet téri jégpályára vagy éppen a Városház téren kialakított gyermekbirodalomra is.

Hagyomány már a Miskolci Régiségvásáron a régi autók, esetleg motorosok felvonulása is: ezúttal az utóbbi társaság szórakoztatta a közönséget, karácsonyi díszítésű motorokkal, mikulásjelmezben szaloncukrot osztogatva haladtak végig a Széchenyi utcán.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek