Elmarad a diósgyőri és az újpesti ultrák MMA-harca

Megosztás

Szombaton rendezték volna a két klub ultráinak szervezett keretek között történő bunyóit, de az utolsó pillanatban végül kútba esett a kezdeményezés, számos okból. De még nem reménytelen, hogy tavasszal viszont pótolják.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, december 2-án, szombaton rendezték volna az Ultras Fighting League első fordulóját a siófoki Kiss Szilárd Sportcsarnokban, méghozzá a Diósgyőr és az Újpest szurkolóinak összecsapásával.

A szervezők azonban csütörtök este arról számoltak be, hogy az ütközet elmarad. A közleményben kiemelik, hogy rajtuk kívülálló technikai okok miatt nem rendezhetik meg a szombati eseményt: egyrészt a magyar MMA-szövetség nem kíván együttműködni velük, másrészt az MMA-világszövetség (IMMAF) hozott egy határozatot, miszerint nem támogatja azt, ha nem sportolók vesznek részt olyan MMA-ütközetben, ami nem az IMMAF szabályai szerint történik.

Emellett a szponzori kör 70%-át képező cégek csütörtökön hirtelen felbontották velünk a megállapodást, esetleges jogi következményektől félve. A rendezvényt a tervek szerint tavaszra halasztják – számolt be róla az NB1.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek