Reggeli meglepetés a miskolciaknak, a bevezetőnél óriási dugó

Megosztás

A Szentpéteri kapunál olyan hatalmas sor alakult ki, hogy még a felüljárón is álltak. Sőt, még annál is tovább.

Egy nem túl jól sikerült lezárás lehet a háttérben, bár Miskolcon megszokhattuk, hogy csúcsidőszakban gyakorlatilag minden nap óriási a tumultus. Most sem volt ez másképp.

“Igen a reptéri aluljárót lezárták, de az senkinek nem jutott eszébe, hogy akkor a Tesco előtti lámpát hozzá igazítsák! Újabb jó döntés született!” – kommentálta Viktória Péter bejegyzését a reggeli dugóról a közösségi médiában.

Dr. Megyery Péter felvétele

Zoltán nem értett egyet Viktória érvelésével: “Nem értem, hogy mit kellett volna hozzá állítani a lámpán. Attól, hogy az aluljárót lezárták, ugyanúgy van minden irányban közlekedés a kereszteződésben.” De volt ez még rosszabb is pár nappal ezelőtt. “Pénteken 20 percig jutottunk be a laktanyától a Tescóig. Ezekelőtt nem volt ez így” – írta Éva.

Ezek szerint, nemcsak a 26-os Sajószentpéter környéki szakaszán vannak komoly fennakadások nap mint nap. Nekünk mik a tapasztalataink? Mi a legnagyobb gócpont Miskolcon és környékén? És mi a helyzet a többi B-A-Z megyei várossal? (A borítókép illusztráció)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek