A 26-os főúton minden egyes nap elképesztő dugóval kell megbirkózni

Megosztás

Nem egyszerű eset mostanában a 26-os. Ha csak lépésben lehet haladni, szinte szerencséje van az embernek, mert igen gyakran annyira bedugul, hogy teljesen leáll a forgalom huzamos időre. Az építkezés miatt még jó időre elesett a főút ominózus szakasza.

Délutáni életkép a 26-os útról, egy borsodi közösségi médiás bejegyzésből tudhattuk meg a friss helyzetet Marianntól. Ám ahogy azt az elmúlt hetekben láthattuk, egyáltalán nem egyedi eset, gyakorlatilag mindennapos, sőt, Borsod más útjai is durván bedugulnak bizonyos napszakokban.

“26-os út, Sajószentpéter felé. Aki Barcika felé megy kerüljön Edelénynek, vagy Lyukónak. A bábonyi elágazásig állnak az autók” – írta Mariann.

Építik a Sajószentpétert elkerülő utat és a körforgalom aszfaltozása miatt hetek óta ehhez hasonló dugó van nap mint nap – erősítette meg egy hozzászóló. Nem biztos, hogy jobb Múcsony Kazincbarcika is dugul ugyanebből az okból, 1, vagy 2 félpályás lezárás van jelzőlámpával – írta egy másik kommentelő. Majd nem sokkal később feloldották a váltakozva engedett forgalmat, kicsit javult a helyzet.

Nekünk mik a tapasztalataink az említett útszakaszokon?

Egy korábbi hasonló esemény

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek