Lovak sétálgattak a Sátoraljaújhely melletti úttest közepén, de más érdekességet is rejt a kép

Megosztás

Ha a megyében élünk, akkor annyira nem is rejti a kép a másik érdekességet. Mert természetesen mindenkiben felmerül a gondolat, hogy vajon hogyan kerültek oda a lovat és kik lehetnek a tulajdonosai, de a borsod megyei utakról ez a fotó is gyönyörűen megmutatja az aktuális képet.

A közösségi médiában az egyik csoportban osztott meg egy képet az egyik arra közlekedő, amelyen az látszik, hogy két ló legelészik, iszogat, bóklászik az aszfaltos úton, a bejegyzés alapján Sátoraljaújhely és Széphalom között.

Volt, aki azt írta, hogy már korábban, a reggeli ködben is találkozott itt az állatokkal, és volt aki arra tippelt, hogy a közeli lovastanyáról szökhettek ki. Valószínűleg ez utóbbi lehet majd a helyes megoldás, de kicsit nézzük meg jobban a képet. Egészen pontosan az úttest állapotát. Az egyik ló az úttest egyik gödrében megrekedt vízből iszik, de ezen kívül is nyilvánvaló az úttest teljes elhanyagoltsága. “Átlagos” B-A-Z megyei kép.

A borzalmasnál egy fokkal rosszabb, hatalmas kátyúk, gödrök, tizenhárom és fél éve kormány kétharmaddal a Fidesz-KDNP hazánkban, de Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjait csak csigatempóban újítják fel és egyáltalán nem úgy tűnik, hogy a következő hónapokban ebben bármilyen változás állna be. Mindig bejelentenek különböző felújításokat, de valahogy a borsodi utak csak nem akarnak normálisan megújulni.

Pedig Koncz Zsófia és a többi fideszes képviselő is már évekkel ezelőtt ígéretet kapott Orbán Viktortól, hogy rendezik az ügyet és felújítják a rossz állapotban levő utakat megyénkben. Alighanem ez is csak ígéret maradt. Bő két és fél év ugyanis kevés volt az ígéret megvalósításához, de a legtöbb helyen az elkezdéséhez is. Stadion van, azzal nincs gond, az útfelújításokra is kellene hatékonyan költeni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek