Lezárult a Borsod24 nyereményjátéka

Megosztás

Lezárult a Borsod24.hu újabb nyereményjátéka, ezúttal egy kiváló minőségű MiVue™ 818 menetrögzítő kamera a szerencsés nyertes jutalma. 

Ismét megérte velünk játszani, hiszen egy értékes menetrögzítő kamerát sorsoltunk ki olvasóink között, amely különösen jól jöhet a sofőrök számára az őszi-téli időszak beköszöntével.

Miért is hasznos a menetrögzítő kamera, különösen ősszel? Az őszi időszakot gyakran jellemezhetjük változékony időjárással: ködös reggelekkel, csapadékkal és csúszós utakkal. Ebben az időszakban az autósoknak extra óvatosnak kell lenniük. A menetrögzítő kamera ekkor válik igazán nélkülözhetetlenné. Nem csak azért, mert esetleges balesetek során a felvétel bizonyítékul szolgálhat, hanem mert az autósoknak lehetőséget biztosít az útviszonyok és a közlekedési helyzetek visszanézésére, ezáltal tanulva és javítva vezetési technikájukon. Ráadásul vezetéstámogató-funkcióival (pl. sávelhagyás és fáradtság-figyelmeztetés) a MiVue 818 még biztonságosabbá teheti a vezetést.

Korábban is értékes nyereményeket szerezhettek olvasóink, legutóbb egy Huawei Honor Band 7 aktivitásmérőt sorsoltunk ki. Aki most nem járt szerencsével, annak sem kell csüggednie, hiszen a jövőben további értékes nyereményeket fogunk kisorsolni olvasóink között. Ahhoz, hogy a későbbi játékokról ne maradjon le érdemes követni hírportálunk Facebook oldalát és feliratkozni a heti hírlevelünkre.

A menetrögzítő szerencsés nyertesét még a mai nap értesítjük, hogy megbeszélhessük a nyeremény átvételének részleteit.

Köszönjük, hogy velünk játszottak és ezúton is gratulálunk a nyertesnek!

Kapcsolódó cikkek