Ilyen programokkal készül az újranyitásra az Ellipsum

Megosztás

Néhány hét múlva megnyit a létesítmény, már az első napon is különlegességgel készülnek.

Mint arról már írtunk, nemrég Veres Pál polgármester jelentette be, hogy december 1-jén újra megnyitja kapuit a miskolctapolcai Ellipsum Élményfürdő. A komplexumot még tavaly október 3-án zárták be, ekkor kezdte meg a kivitelező az átfogó garanciális javítást, amely során több problémára is megoldást kellett találniuk.

Most azonban közeleg az újranyitás időpontja, hiszen három hét múlva már ismét élvezhetik a miskolciak és a városba látogató turisták az élményfürdő által nyújtott szolgáltatásokat. Mint a Minap.hu cikkéből kiderül: a fürdő természetesen programokkal készül az eseményre.

Már a nyitás napján, december 1-jén tartanak egy éjszakai fürdőzést, ami az ügyvezető elmondása szerint rendkívül népszerű volt minden alkalommal. És az új évet is az élményfürdőben köszönthetjük, hiszen december 31-én is nyitva tartanak éjszaka.

Addig is van azonban még teendő, hiszen folyamatosan nagy gondot fordítanak az épület környezetének rendbetételére: nyírják a füvet, gyomtalanítanak, szedik össze a lehullott faleveleket, pucolják az ablakokat, hogy a nyitásra minden szép és tiszta legyen.

Mint arról már írtunk, a jegyárakat már közzétették – elmondható, hogy maradtak azok a belépőárak, amelyek a bezárás napján is érvényben voltak. Az élményfürdőben egy felnőtt napi belépője 6840 forintba kerül, a diákok, tehát a 14-25 év közöttiek, valamint a nyugdíjasok 4780 forintért válthatják meg jegyüket.

Forrás és további részletek: Minap.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek