Megint egy “kiváló” miskolci parkolás, még az idős hölgy volt felháborodva

Megosztás

A közlekedési színvonal az utóbbi évtizedekben folyamatos süllyedést mutatott, de az elmúlt néhány évben meredeken esésnek indult. Ismét egy forgalmat jócskán akadályozó parkoló autó.

De hiszen ő csak a boltba jött, mégis hol parkoljon? Újabb miskolci parkolásos történet.

K. Attila tette közkinccsé ezt a gyöngyszemet csütörtök délutánról. A közlekedési kultúránk szörnyű helyzetét pedig leginkább az mutatta, hogy az idős hölgy volt még felháborodva, amikor számon kérték rajta, hogy mégis miért parkolt olyan helyen, ahol akadályozza a forgalmat amúgy is sok sebből vérző városunkban.

“Egy koros hölgy vezette az autót. Feltettem neki a kérdést, hogy szabályosan parkol-e, vagy esetleg akadályozza az amúgy is kaotikus állapotot, ami jellemzi most eme útszakaszt?

A válaszában rám förmedt és azt mondta: Megyek a boltba! Hol parkoljak?” – írta Péter a poszthoz. Igaz, úgy is fogalmazhatott volna, hogy “Ember, most megyek a boltba!” – ahogy ezt országunk vezetőjétől megtanulhatta egy hasonlóan kellemetlen helyzetben. Ez természetesen csak fikció.

Vannak hasonló, rémmesébe illő történeteink miskolci parkolásokról? Nekünk már akadt néhány, erről a Borsod24 is írt. Szigorúan a teljesség igénye nélkül.

Mi ezzel a gond?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek