Három újabb hajmeresztő parkolás Miskolcról – képek

Megosztás

Éppen a napokban parkolt egy suzukis olyan szerencsétlenül, hogy a villamosforgalmat jó fél órára leállította vele a miskolci belvárosban. Most egy BMW-s és egy audis mutatta meg számunkra, hogyan NE parkoljunk megyeszékhelyünkön, bónusz egy Citroen. Nekünk milyenek a tapasztalataink a közlekedési kultúráról?

Az első eset a Szentpéteri Kapui Temető parkolójában történt, a világosszürke Audi tulajdonosa egészen érthetetlenül foglal el két parkolót, illetve legalább hármat, ha a többi autóstársa gondol arra, hogy bármennyire is szabálytalan és nincs tekintettel másokra, a végén ki kellene tudnia jönni onnan.

A Facebook-poszt hozzászólásainál alaposan megkapja a magáét a tulajdonos. Van, aki úgy vélekedik, hogy jól van, hát nem mindenki a tudása miatt kapott jogosítványt. Lehet , hogy tombolán nyerte.

Egy másik vélemény szerint ez a város tele van ilyen gátlástalanul önző, primitív autó tulajjal. Szerinte maximum tulaj, sofőrnek semmiképp nem nevezhető, szánalmas a közlekedési kultúrája. Volt, aki azt javasolta, a mellette levő két parkolóhelyre szabályosan be kellene parkolni, az remek lecke lenne az audisnak. Ezen kívül felmerült javaslatként az is, hogy a bal első ajtó mellé néhány centire beállni. Érdekes felvetések, de jó lenne, ha odafigyelnénk másokra és nem parkolnánk így.

A másik eset szintén miskolci, az Auchan parkolójában kapták lencsevégre és vonták kérdőre a sofőr hölgyet. Reakciója talán még ijesztőbb, mint maga a parkolás.

“Miskolc Auchan parkoló. Megkèrdeztem a hölgyet, hogy ez szerinte normàlis parkolàs. Ő flegmàn ràm nèzett ès azt mondta, szerintem igen. Nincs azzal semmi problèma, aztàn elsètàlt. Pàr mèterrel arrèbb rengeteg üres hely. Megèrett a vilàg a pusztulàsra.”

A vélemények szerint ide vezetett a rutinvizsga eltörlése.

A nap kommentje viszont minden bizonnyal ez volt: “BMW… úgy tűnik, már a kormányművel is baj van, nem csupán az irányjelzővel.”

Egy harmadik eset, szintén Miskolcról.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek