Folyamatosan zajlik a miskolctapolcai utak felújítása, jövő héten jön a másik oldal

Megosztás

Csütörtökön megkezdték a kulcsfontosságú út aszfaltozását a hozzá tartozó más munkálatokkal együtt, hétfőn pedig következik az ellentétes irányú oldal. Jelzőlámpás irányításra és hosszabb menetidőre számítsunk.

Folyamatos az Iglói út aszfaltozásának előkészítése, melynek részeként jelenleg aknafedlapokat emelnek ki. 2023. október 26-án (csütörtök) megkezdődik a pálya északi oldalának az aszfaltozása, október 30-án pedig a déli oldal következik majd. A környéken folyamatban lévő aszfaltozási munkák jelzőlámpás forgalomirányítás mellett zajlanak. A korábban jelzett ideiglenes buszmegálló áthelyezés, továbbá az autóbuszok Bay Zoltán téri parkolóban történő megfordítása továbbra is érvényben marad.  

A miskolctapolcai utak felújítása az ütemezésnek megfelelően folytatódik. A Fagyöngy és Csabai utak teljes hosszában, valamint a Görömbölyi út strand melletti szakaszán a jelenlegi aszfaltozás a kötőréteg terítésénél jár, ezt követi majd a kopóréteg 2023. október 28-ától (szombat), majd október 30-án megkezdődik a fák körüli Terraway burkolat készítése.

A Miskolctapolcai úton 2023. október 31-én, kedden indul az aszfaltozás, amelyet a kivitelező százméteres szakaszokban, félpályás  útlezárás és jelzőőrös forgalomirányítás mellett valósít meg. Ez a munkafolyamat a tervek szerint 2023. november 6-ig tart majd – tájékoztatta szerkesztőségünket a Miskolci Városháza.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek