Fontos információ a DVTK-FTC mérkőzésre készülőknek

Megosztás

Az MVK ismét rásegítő villamosjáratokat indít, hogy mindenki kényelmesen és időben megérkezhessen az összecsapásra. Érdemes is kihasználni, mert parkolóhelynek igencsak híján lesz a környék. Íme a részletek.

2023. október 22., vasárnap
17:45 Diósgyőri VTK – Ferencvárosi TC

Az MVK Zrt. közleménye

2023. október 22-én, vasárnap 17 óra 45 perctől rendezik a DVTK – Ferencváros labdarúgó-mérkőzést. A nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő villamos járatokat indít, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását.

A rásegítő villamosok a Tiszai pályaudvarról 16:17-kor, 16:32-kor, 16:47-kor és 17:02-kor indulnak. A mérkőzést követően, a szurkolói létszámtól függően, igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok a Tiszai pályaudvar irányába – olvasható az mvkzrt.hu weboldalon.

Ezen kívül a rangadó előtt is színes családi programokkal készül a DVTK a stadion előtt, a stadionban és a VIP-szektorban. Ezúttal is DJ-vel, ugrálóvárakkal, céllövő kapuval, dekázóversennyel és mászófallal várja a klub a családokat, de a DVTK Shop előtti téren gyűjtést szerveznek a helyi állatvédő szervezetek is – tájékoztatta szerkesztőségünket a DVTK.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek