Túl gyorsan száguldott a BMW-s Ózdnál, majd fejre állt

Megosztás

A 25-ös főúton történt a baleset még vasárnap délután a kissé vizes aszfalton. Az elmondások alapján a sofőrje elég agresszíven vezetett, majd végül az egyik kanyart már nem tudta bevenni.

S. András tette közzé a közösségi médiában, fotókkal együtt, hogy mi történt a 25-ösön vasárnap délután. “Óvatosan, csúszik! Rosszul felmért előzés, BMW” – írta. Bár voltak, akik kiemelték, hogy az autó nyári gumival szerelt, a legtöbb hozzászóló szerint ez 13-14 fokban még teljesen mindegy, nem azon múlt a csattanás, hanem a rosszul megválasztott sebességen.

A posztoló azt is hozzátette, hogy az autóban utazó ötfős család kiszállt, mindenki épségben. Beáta viszont hozzátette, hogy már korábban is volt dolga ezzel az autóval, túlságosan agresszív vezetési stílus miatt. “Szinte gondoltam, hogy ez lesz a vége! Rám is nagyon tapadt…” – írta Beáta. Ebből ítélve nem ebben az egyetlen kanyarban hajtott túl gyorsan BMW-s.

Bár olyanok is akadtak, akik mégis felhívták a figyelmet a megfelelő gumik hiányára, ugyanis a balesetet szenvedett autón látható, hogy az abroncsok meglehetősen elhasználtak, nagyon rossz már a futófelületük.

Ehhez a vizes út és a nagy sebesség már bőven elég, hogy egy kanyart ne tudjanak bevenni. Vezessünk óvatosabban.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek