Pályázat a Tokaj-Hegyalja Egyetem rektori tisztségének betöltésére

Megosztás

A jövő év elejétől betöltendő tisztségre a következő egy hónapban nyújthatjuk be pályázatunkat. Bár a rossz nyelvek szerint előre eldöntött ügy, a pályázat csak formaság, nem véletlenül vonták meg a bizalmat Horváth Ágnestől.

Sárospatak, 2023. október 9. – A Tokaj-Hegyalja Egyetem Kuratóriuma pályázatot hirdet rektori munkakör betöltésére 2024. január 1-től 3 évig terjedő határozott időtartamra.

A Tokaj-Hegyalja Egyetem kiemelkedő szerepet kíván betölteni az oktatás és a kutatás területein, valamint támogatja a térség és a helyi közösségek fejlődését. A Kuratórium azoknak a szakembereknek a jelentkezését várja, akik azonosulni tudnak ezekkel a célokkal, vezetőként és innovátorként is megfelelnek a kihívásoknak, elkötelezettek a régió fejlesztése, ismertségének növelése mellett.

Az új rektornak a Tokaj-Hegyalja Egyetem stratégiai terveinek kidolgozásában és végrehajtásában kulcsszerepe lesz, felel az oktatási, valamint tudományos kutatási feladatokért és vezeti az intézmény közösségét. A rektori pozíció magas szintű felelősséggel jár, amelyet ennek megfelelő kiemelt bérezéssel honoráljuk.

A pályázatok és jelentkezések benyújtásának határideje 2023. november 6. 15 óra. A rektor pozícióra való pályázattal és a kiválasztási folyamattal kapcsolatos részletes információk megtalálhatók a Tokaj-Hegyalja Egyetem hivatalos weboldalán, a https://unithe.hu/2023/10/05/rektori-palyazati-felhivas/ linken.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek