Hangos lesz: éjszakai munkavégzésre készüljünk két miskolci utcában is

Megosztás

Mivel a busz- és autóforgalomban minél kisebb fennakadást igyekeznek okozni, ezért elkerülhetetlen, hogy türelmesek legyünk az éjszakai órákban történő zajok elviselésekor. Ez nem lesz halk, ráadásul két éjszakánkat is érinti.

A MIVÍZ Kft. tájékoztatja a Kazinczy Ferenc és a Horváth Lajos utcák környezetében lakókat és arra közlekedőket, hogy 2023. október 5. csütörtökről 2023. október 6. péntekre, valamint a 2023. október 6. péntekről 2023. október 7. szombatra virradó éjszaka, folytatódnak a múlt héten megkezdett csatornatisztítási munkálatok a Kazinczy Ferenc utcai és a Horváth Lajos utcai szennyvíz gerincvezetéken.

A munkálatokra a Kazinczy Ferenc u. 15. és a Kazinczy Ferenc u. – Horváth Lajos u. kereszteződés közötti szakaszon, valamint a Horváth Lajos utcában a Kazinczy Ferenc u. és a Szentpáli u. közötti szakaszon kerül sor. Az autóbusz- és a gépkocsiforgalom zavartalanságának biztosítása érdekében a MIVÍZ a munkálatokat kizárólag az éjszakai órákban tudja elvégezni.

Az elkerülhetetlen zajjal járó munkák miatt a miskolci vízszolgáltató mindkét napon a 23:00 és hajnali 4:00 közötti időszakban az érintett lakók és az arra közlekedők szíves türelmét és megértését kéri.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek