Ne hagyja ki! Nyilvános rendőrkutya-kiképzés lesz Miskolcon

Megosztás

Ha még nincs programunk délelőttre, feltétlenül látogassunk ki a Népkerti Sportpályára. A kísérőprogramokkal együtt biztosan felejthetetlen élményben lesz részünk, de sietnünk kell, hogy odaérjünk.

Az eseményről a megyei rendőrség adott hírt a közösségi médiában.

“Szenzáció! Ilyen még nem volt… Nyilvános rendőrkutya kiképzés lesz Miskolcon, a Népkerti Sportpályán! Az Állatok Világnapja alkalmából, október 4-én 9 órától 11 óráig minden lesz, amit még nem láttál, de kíváncsi vagy rá! Várunk minden érdeklődőt.

Infobox:
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 15 szolgálati kutyájának bemutatója mellett találkozhatunk az éppen Líbiából hazatért Lehoczki Lászlóval és mentőkutyájával Hope-pal.

Állatmentő szervezetek munkájával is megismerkedhetnek a rendezvényre kilátogatók. Jelen lesz a Miskolci Állatsegítő Alapítvány, a Liopold Macskaélet Állatvédő Alapítvány, a Lerc-EgZoo (egzotikus állat bemutató és simogató), valamint Krajecz Enikő habilitációs kutyakiképző képzésben lévő terápiás kutyáival is találkozhatunk.

Természetesen nem maradhat el a prevenció sem. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya állatvédelmi totóval, játékos feladatokkal vár mindenkit.

BIP-Info: A rendezvény célja, hogy felhívjuk a figyelmet az állatkínzás bűncselekmény megelőzésére és annak lehetséges jogkövetkezményeire. Tanácsokat kaphatnak az érdeklődők a felelős állattartással kapcsolatban is.”

Megérkezett a PUlice

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek