Borsodi rendőrök segítettek időben beérni a kórházba egy vajúdó nőnek

Megosztás

A rendőrség hathatós közreműködésével jutott hamarabb szakszerű segítséghez a hölgy, akinél megindult a szülés és végül komplikációmentesen le is zajlott. Az eset Sajószentpéteren történt és putnoki rendőrök is segítettek.

Egy aggódó férfi kért segítséget 2023. szeptember 25-én 13 óra körül Sajószentpéteren Mészáros Gábor r. főtörzszászlóstól és Járdánházy Ákos r. őrmestertől, mivel a várandós feleségénél megindult a szülés, és orvosi segítségre volt szüksége. A leendő apa pont a rendőrök mögött hajtott autójával, és a kocsijából kiszállva fordult az egyenruhásokhoz.

A zsúfolt forgalom miatt araszolva haladtak a járművek, ezért a járőrök megkülönböztető fényjelzést használva a kórház felé vezették fel a házaspár kocsiját. A kollégáknak így számottevően sikerült lecsökkenteniük a bejutási időt Kazincbarcikára.

Útközben Kazincbarcikán, a Bolyai téren a járőrök megállítottak egy éppen arra közlekedő mentőautót, és átadták az ápolóknak a vajúdó asszonyt, aki a kórházba szállítást követően komplikáció nélkül egészséges gyermeket hozott a világra – számolt be róla a Police.hu.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek