A Miskolci Piknik drónshowjának legjobb képei és a bemutató ára

Megosztás

Először rendeztek drónshowt vasárnap este a borsodi megyeszékhelyen, és ebből az alkalomból a település polgármestre is megszólalt a közősségi médiában.

A különleges látványossággal kapcsolatban, amely a hétvége egyik legkülönlegesebb eseménye volt, Veres pál arról írt, hogy “az Avasi kilátó fölé fénnyel rajzolt képek megelevenítették városunk történelmét. Láthattuk többek között az ősembert szakócával, honfoglaló őseinket, és nem maradhatott el a kohászatnak emléket állító salaköntés formája sem.”

A polgármester – aki a Miskolci Pikniken séfként is bemutatkozott – hozzátette, hogy a fényműsor méltóképp emlékezett meg arról, hogy 2023 a Kultúra éve Miskolcon. Tisztelegtek 200 éves színház és a 60 éves Miskolci Szimfonikus Zenekar előtt is, de az 50 éves Rockfesztivált is az égre rajzolták. A legmeghatóbb talán a kilátó fölött vörösen izzó szív volt, a miskolciak szíve.

Lapunk információi szerint egy átlagos méretű, nagyjából a miskolci bemutatóhoz hasonló drónshow ára 4-5 millió forintra tehető, amely messze elmarad a városban korábban megszokott tűzijáték költségeitől, ráadásul emellett hanghatásaiban sem riasztó, mindemellett füstszennyezést sem produkál, így talán a jövő fénytechnikai showjának tekinthető.

A produkcióről a minapos Horváth Csongor készített képeket – természetesen szintén egy drónnal.

A város felett pár pillanatig egy voros szív is látható volt
A szervezők az idén 60 esztendős kilátóról sem feledkeztek el

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek