Séfnek állt Veres Pál a Miskolci Pikniken

Megosztás

Rácz Jenő sztárséf mellé állt be a konyha második emberének a polgármester, egy indiai étel elkészítésében segédkezett.

Látványfőzést tartott szombaton a Miskolci Pikniken Rácz Jenő. A Michelin-csillagos sztárséf miskolci és környékbeli alapanyagokból varázsolt fenséges ízeket a fesztiválon – tudósított a Minap.hu.

Az étel a Szent István téri színpadon készült. A program házigazdája Jókúti András gasztroblogger, a Világevő volt, a sous-chef, vagyis a konyha második emberének szerepét a város első embere, Veres Pál látta el, aki a Facebook-oldalán is beszámolt minderről:

“Élmény volt, hogy ma Rácz Jenő Michelin-csillagos séfnek segíthettem főzni. A séf a Miskolci Piknik vendége volt, és egy indiai étel elkészítésében segédkezhettem. Közben Jókuti András Világevővel beszélgettünk Miskolcról, gasztronómiáról. Rácz Jenő 30 főre készült, de ez Miskolc, már délután megtelt a Szent István tér” – írta posztjában a polgármester.

A Miskolci Piknik vasárnap is folytatódik: a részletes programról itt írtunk, amelyben annyi változás történt, hogy a szombati eső miatt vasárnapra halasztották a miskolciak közös ebédjét is.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek