Szeleta Park Látogatóközpont: hamarosan nyitás, előtte fontos pályázat gyermekeknek

Megosztás

Ha már nyitás, akkor egy pályázat is a Bükki Nemzeti Park részéről. Íme a részletek.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) rajzpályázatot hirdet Miskolcon nyíló, legújabb látogatóközpontja, Szeleta Park megnyitása alkalmából.

Ennek apropóján tervezi újra kiadni az először 1937-ben megjelent, Szentiványi Jenő: A kőbaltás ember című ifjúsági regényét – olvasható a BNPI weboldalán.

E témakörben keresünk borítót és illusztrációkat, amelyek készítési módja szabadon választott, a témája pedig: ősember a Bükkben. A mérete A4, maximum A3-as. A legjobb alkotások megnyitás után a Szeleta Park Látogatóközpontban lesznek megtekinthetők egy kiállítás keretében.

Két kategóriában: 6-tól 14 éves korig, illetve 14-től 18 éves korig hirdetünk díjazottakat, akik BNPI-s ajándékcsomaggal lesznek gazdagabbak és alkotásaik szerepelhetnek majd a regény új kiadásában.

A rajzokat postai úton kérik beküldeni a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság címére: 3304 Eger Sánc utca 6., a borítékra kérjük ráírni: SZELETA.

A pályázatok beérkezési határideje: 2023. október 2. (hétfő) Kérjük, a rajzok hátoldalán feltüntetni az alkotó nevét, korát, iskoláját és értesítési címét (e-mail, telefonszám) is.

Az eredményhirdetésre 2023 októberében kerül sor. (via Agrotrend)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek