Hatalmas tömeg és óriási buli a Miskolci Piknik nyitónapján

Megosztás

Akkora tömeg látogatott ki a pénteki napon a fesztiválra, hogy az még a Holdról is látszik. Kiváló hangulat, kíméletes időjárás, rengeteg ember.

Mint egy falat kenyér, úgy kellett egy ilyen fesztivál – ez az érzése az embernek, ahogy sétál a tömegben péntek kora este a Miskolci Pikniken – számolt be róla a Minap.hu. Van koncepció a nagykoncertek elosztásában és a helyi értékek felmutatásában – merthogy erre is figyeltek, bizonyítja ezt az Erzsébet tér zenéje, ahol Miskolchoz köthető DJ-k hangolják a látogatókat a nagyobb színpadok fellépőire.

Világjárvány, infláció, háború a szomszédban – ezek most a háttérbe szorulnak pár napra, hiszen kell az embernek, hogy lazítson, ismeretlenek között fedezze fel újra az élet szépségeit. Erre pont megfelel egy ilyen monstre esemény.

A város polgármestere is hangsúlyozta a megnyitó beszédében, hogy jó látni együtt ennyi embert. Veres Pál a Szent István téren köszöntötte a Miskolci Piknik közönségét.

– Szavakkal leírhatatlan, mennyien vannak! – nézett körbe a városvezető. – A mai este egy történelmi pillanat: egy új tradíció születik, a Miskolci Piknik, amit ízekre hangoltak. Finom ételek, jó italok, fantasztikus zene, nem kell ennél több. Miskolc ismét bebizonyította, hogy mire képes – fogalmazott Veres Pál, “hajrá, Miskolc!” felkiáltással zárva beszédét.

A háromnapos esemény látványos felvonulással vette kezdetét péntek délután. A fesztivál a közösségeket, a gasztronómiát és természetesen a koncerteket helyezi a középpontba. A hétvége során több mint ötven fellépő teszi tiszteletét Miskolcon. Az első napos bemelegítés után a szombat és a vasárnap is igen erősnek ígérkezik. Itt lesz Majka és a Bagossy Brothers és DJ Topic. Mellettük számos előadó várja a fesztiválozni vágyókat három napon keresztül Miskolc főutcáján.

IDE KATTINTVA elérheti a további napok részletes programját is a Miskolci Pikniken.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek