Ez kinek vicces vajon? Valaki a népkerti játszótér egyik padjára ürítette székletét

Megosztás

Miskolcon nagyon sok mindenhez hozzá vagyunk szokva, de azért ez a magasabb béketűrésű embereknél is kicsapta a biztosítékot, pedig az információk szerint kicsit sem egyedi eset. Gratulálunk az elkövetőnek, 5 perc hírnevet szerzett magának.

És elmondhatja magáról, hogy a civilizált társadalom legaljának szintjét sem éri el. F. Beáta tette közzé a közösségi médiában az elképesztő esetet, péntek délelőtt “lepte meg” az ismeretlen, magán könnyítő személy a játszótérre igyekvőket ezzel a csodálatos csomaggal.

Népkerti játszótér. A fa vár melletti padra sz@rt valaki. Irtó büdös még a környék is. Köszönjük a kedves igénytelen s*ggfejnek. Kellene pár reflektor éjszakára is és kamera a játszóra. Ha esetleg még lehetne szavazni arra, mire költse a város a lakosság ötleteire szánt pénzt, akkor szavazhatnánk erre.

Katasztrófa, hogy a népkerti játszótér (is) lepukkant és még állandóan össze is van sz*rva, amikor rengeteg kisgyerekes család jár oda nap, mint nap.”

Az ilyen cselekedetet minden épeszű ember csak elítélni tudja, de kivédeni jelenleg szinte lehetetlen. A kultúra magasfoka Miskolcon. (A borítóképen található eredmény legnagyobb részét kitakartuk.)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek