Drótkötéttel akasztotta fel magát az öngyilkosságra készülő hernádkércsi férfi

Megosztás

Szerencsére még időben érkeztek ki a rendőrök a feleségével összevesző, a felakasztás ellenére még életjeleket mutató férfihez.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. szeptember 18-án 19 óra körül érkezett a bejelentés, hogy egy férfi összeveszett a feleségével, majd öngyilkossági szándékkal távozott otthonából – számolt be a történtekről a police.hu. A bejelentést követően egy közelben járőröző páros – Olajos Péter r. őrmester és Madarász István r. főtörzszászlós – azonnal megkezdték a kutatást.

A Hernádkércs külterületén található folyóparton a férfi hozzátartozói megtalálták a család autóját, majd a rendőrök a kocsi közelében egy fára drótkötéllel felakasztott férfit is.

A járőrök a helyzet súlyosságát rögtön felmérve megkezdték a segítségnyújtást. Az egyenruhások gyors és hatékony reagálásának köszönhetően a még életjeleket mutató férfi nyakáról eltávolították a kötelet, majd stabil oldalfekvésbe helyezték a földön.

A rendőrök időközben a helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársainak átadták a férfit, akik további ellátás céljából kórházba vittek.

Nem ez volt az egyetlen öngyilkossági kísérlet a napokban megyénkben, tegnap Miskolcon fenyegetőzött öngyilkossággal egy idős hölgy.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek