Görömbölyön új minigolf pályát avattak

Megosztás

Kicsiknek és nagyoknak is egyaránt remek szórakozás, vasárnap délután adták át a városrész művelődési házának udvarán.

Mobil minigolf pályát avattak vasárnap délután a Görömböly Művelődési Ház udvarán a háromnapos Görömbölyi Ősz programsorozat részeként. 

– A BORKA játékpark legújabb eszköze a Miskolci Kulturális Központtal közösen valósult meg a Görmbölyi Művelődési Ház udvarán. A minigolf pálya 18 részből áll, a nehezebb elemeket később helyezzük majd el a pályára. Ezentúl kéthetente hétvégén lehetőség lesz arra, hogy az érdeklődők kipróbálhassák ügyességüket és koncentrálóképességüket a minigolf pályán – ismertette Borkuti László, a városrész önkormányzati képviselője. Hozzátette, szeretnék megalapítani a Görömbölyi Minigolf Klubot is, melynek tagjai a későbbiekben akár hazai, akár nemzetközi versenyekre is neveznének. 

– Amikor városfejlesztésről beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk csak az infrastrukturális beruházásokra, a nagy útépítésekre, a nagy intézmény felújításokra gondolni, pedig legalább ennyire fontos a városfejlesztésben a közösségépítés. Amikor pedig közösségépítésről beszélünk, akkor az ilyen közösségi funkciók, mint ez a golfpálya, amit ma avattunk fel, igazán segítik azt, hogy egy közösség összetartson, közös programjaik, élményeik legyenek. Ha ez megtörténik, könnyebben értik meg egymást az emberek – fogalmazott az átadón Szopkó Tibor, Miskolc alpolgármestere. (via Minap.hu)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek