Magabiztos győzelemmel jutott tovább a DVTK

Megosztás

A MOL Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé jutott a DVTK. A 3. fordulóban a DVTK az NB III. Észak-Nyugati csoportjában szereplő III. Kerület vendégeként nyert a BVSC Stadionban.

Az első pillanattól kezdve a Testgyakorlók játszottak fölényben, fél óra alatt háromgólos előnyre tettek szert. A hazaiak még a szünet előtt szépítettek. A második félidőt is 3-1-re nyerte a Diósgyőr, így teljesen megérdemelten jutott a következő körbe.

III. Kerületi TVE – Diósgyőri VTK 2-6 (1-3)

Budapest, BVSC Stadion, 850 néző. Játékvezető: DERDÁK Marcell (SZALAI Dániel, ORSZÁG Péter).
III. Kerület: HAJAGOS Tamás – MARQUES-AIROSA Patrik, KULCSÁR Dávid, ERDEI Gábor, PAPP Máté, VANKÓ Imre – BORBÉLY Bence, CSESZNEKI Richárd, BUDA Péter – BARTOS Julián, LAPU Andor. Vezetőedző: HARMATI Tamás.
DVTK: Branislav DANILOVIĆ – GERA Dániel, HOLDAMPF Gergő, BÁRDOS Bence, Bitok STEPHEN – Francisco FEUILLASSIER, Alexander VALLEJO, Rudi POŽEG VANCAŠ – PERNAMBUCO, Marin JURINA, Elton ACOLATSE. Vezetőedző: KUZNYECOV Szergej.

Csere: Francisco FEUILLASSIER helyett LUKÁCS Dániel a 18., LAPU Andor helyett TÖRÖK László a 46., MARQUES-AIROSA Patrik helyett KASZÁS Gábor az 58., Rudi POŽEG VANCAŠ helyett Bozhidar CHORBADZHIYSKI, Elton ACOLATSE helyett JUREK Gábor és Alexander VALLEJO helyett BÉNYEI Ágoston a 63., BORBÉLY Bence helyett BEHOVITS Máté és BARTOS Julián helyett ZÁMBÓ Márton a 75., PERNAMBUCO helyett CSATÁRI Gergő a 75., CSESZNEKI Richárd helyett KÓSA Marcell a 81. percben.
Sárga lap: BUDA Péter a 10, Elton ACOLATSE a 14., LAPU Andor a 23., ERDEI Gábor a 64., BÉNYEI Ágoston a 69. percben.
Gólszerző: Francisco FEUILLASSIER (0-1) az 5., Elton ACOLATSE (0-2) a 17., PERNAMBUCO (0-3) a 25., BUDA Péter (1-3) a 37., Marin JURINA (1-4) a 49., PAPP Máté (öngól, 1-5), ZÁMBÓ Márton (2-5) a 85., LUKÁCS Dániel (2-6) a 88. percben.

Kuznyecov így értékelte a mérkőzést:

A sorsolást hétfő délután tartják az M4 Sport kamerái előtt, a hivatalos játéknap november 1.

dvtk.eu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek