Otthonából tűnt el a bükkszentlászlói férfi, drónokkal és kutyákkal keresik

Megosztás

Közel egy hete, nagy erőkkel keresik azt a 43 éves férfit, aki bükkszentlászlói otthonából tűnt el és azóta sem adott magáról életjelet.

Múlt hét szerdán kora délután érkezett riasztás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságtól, miszerint Bükkszentlászló településről egy 43 éves férfi otthonból ismeretlen helyre távozott és életjelet nem ad magáról, kezdi beszámolóját a Neptun Mentőcsapat.

A rendőrség az eltűnt személy felkutatásához kért mentőkutyás segítséget. A mindig tettre kész Neptun Mentőkutyás egysége azzonal reagált a riasztásra és öt fővel, két kutyával és három gépjárművel a helyszínre indult.

Az eltűnt személy felkutatásához, csatlakozott több helyi lakos, vadászok és a rendőrség munkatársai is, de az első napon nem jártak sikerrel, így csütörtökön tovább folytatódott a szervezett keresés, amiben már a Magyar Nemzeti Mentődrónpilóták Egyesülete is becsatlakozott több drónnal.

-Óriási és sűrű, nehezen járható területeket vizsgáltunk át és zártunk ki, rendőrségi nyomkövető kutyával, területkereső mentőkutyákkal, drónokkal, terepjárókkal és nagy helyismerettel rendelkező vadászokkal, de a személy eddig nem került elő, írja közösségi oldalán a borsodi Neptun.

Folytatódik a keresés a meglehetősen nehéz terepviszonyok között, de azóta sem akadtak a 43 éves férfi nyomára, tudta meg a Boon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek