Felújítják a Csizmadia közben a kormányablakot, változik az ügyintézés

Megosztás

Szeptember közepén kezdődnek az épület felújítási munkálatai, így bizonyos ügyeket más kormányablakokban intézhetünk a korszerűsítés befejezéséig. Előzetes tervek szerint december elsején adhatják át a megújult épületet.

A kormányablak szeptember 8-át követően zár be, hogy a november 30-áig tartó felújítás után még magasabb színvonalon fogadhassa ügyfeleit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyors ügyintézést ez idő alatt is biztosítsa. Ennek érdekében Miskolcon, a Tiszai pályaudvaron, a Vologda utca 4. és a Kis-Hunyad utca 9. szám alatt működő kormányablakok – a felújítás idején – emelt ügyintézői létszámmal várják az ügyfeleket. 

Jelenleg az érintett ingatlanban működik a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálata is, amely szeptember 11-ével a Mindszent tér 3-ba költözik, és november 30-át követően is ott várja az ügyfeleket.

A felújítással érintett kormányhivatali épületben működött a Hatósági Főosztály Pártfogó Felügyelői és Igazságügyi Osztályának áldozatsegítéssel, jogi segítségnyújtással és mediációval kapcsolatos szakterülete is. Ezek az ügyfélszolgálatok szeptember 11-étől a Vologda utca 1. szám alatti épületben kapnak új helyet, és november 30-a után is itt látják el feladataikat.

December 1-jétől egy korszerűbb, modernebb kormányablak várja a Csizmadiára érkező ügyfeleket írja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó:Boon.hu

Kapcsolódó cikkek