A miskolci utcában áll magára hagyva az összetört autó, mi lesz a sorsa?

Megosztás

Úgy tűnik, a járművet, illetve annak bizonyos, könnyebben mozdítható részeit már kinézték maguknak az elmúlt napok során és az alkalmat várják, hogy vigyék róla, ami mozdítható. De mi lenne erre a megfelelő megoldás?

A város egyik utcájában várja sorsát a nem éppen mai darab, ami ráadásul egy balesetben igencsak megrokkant. Az információk és a képek alapján a kocsi mozgásképtelen, tulajdonosa pedig nem igazán tüsténkedik annak érdekében, hogy elszállítsa egy egyébként tilosban is álló, jelentősen sérült járművet.

Lehet, hogy pont az a gond, hogy olyan régi az autó, hogy elszállíttatása és rendbehozatala jóval meghaladná jelenlegi piaci értékét? “Hetek óta az utcában áll. Tegnap késő este a kerekeket “nézték”. Aki ismeri a tulajt szóljon neki,nehogy szétkapják azt ami maradt az autóból. (Az már mellékes,hogy tilosban hagyták.)” – írta egy miskolci hölgy, Ágnes.

Volt, aki internetes posztja alatt azonnal arra figyelmeztetett, hogy ezek után jó eséllyel szinte biztosan azonnal elkezdik szétkapni a sorsára hagyott autót, amikor arra megfelelő alkalmat találnak. Ágnes azt is megosztotta, hogy mi volt az előzmény. Baleset történt, elfolyt az olaj, az autó pedig nem tud elindulni. A rendőrség nem ad ki elérhetőséget.

De ilyenkor, ha a tulaj úgy érzi, innentől neki anyagilag csak ráfizetés lenne elszállíttatni és például egy bontónak eladni, akkor ez a legjobb megoldás, hogy egyszerűen sorsára hagyja és el sem mozdítja a baleset színhelyéről? Nekünk mi a véleményünk az ilyen esetekről?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek