Segítő- illetve nosztalgiajáratokkal támogatja a szerencsi Artúr Napokat a Volánbusz

Megosztás

Érdemes ismerni a részleteket, emeletes buszt is bevet a Volán az élményért, de komoly rásegítő járatok is lesznek éjjel a könnyebb hazajutás érdekében, hogy segítsen a szórakozóknak.

2023. augusztus 25. és 27 között 3. alkalommal rendezik meg Szerencsen a régió egyik legnagyobb zenei eseményét, az ARTÚR NAPOK Fesztivált. A Volánbusz a rendezvény mindhárom napján meghosszabbított útvonalú, illetve éjszakai járatokkal segíti a közlekedést és a hazajutást Szerencs–Tállya–Bodrogkeresztúr–Tokaj–Tarcal viszonylaton, a fesztivál szombati programjait pedig emeletes autóbusszal, nosztalgia-körjáratokkal színesíti a közlekedési társaság.

A 3. Szerencsi ARTÚR NAPOK Fesztivál alatt a 3895-ös számú Szerencs–Tállya–Bodrogkeresztúr–Tokaj–Tarcal autóbuszvonal járatai meghosszabbított útvonalon közlekednek, Szerencs vasútállomás helyett Szerencs, TESCO megállóhelyről indulnak és ide érkeznek. Emellett új éjszakai járatok segítik a fesztivál látogatóinak hazajutását a programok után Szerencs, TESCO megállóhelytől Tarcal, autóbusz-váróterem megállóhelyig augusztus 25-én, 26-án és 27-én 22:15-kor, augusztus 26-án és 27-én 0:15-kor és 2:15-kor, valamint augusztus 28-án 0:55-kor is. A Tokajbusz-járatok és a Borongoló napijegyek általános információ itt, a fesztivál ideje alatt érvényes, részletes menetrend pedig itt érhető el.

Augusztus 26-án, szombaton a Volánbusz 1968-os gyártású, felújított, Ikarus 556-os típusú emeletes autóbuszával nosztalgiázhatnak a fesztivál látogatói és a retró járművek szerelmesei. A körjáratok 11 és 16 óra között óránként, minden egész órában indulnak Szerencs, TESCO megállóhelyről és oda is érkeznek vissza. A nosztalgiajáratokra 1500 forintért váltható jegy a helyszínen az autóbusz-vezetőnél, a szabad férőhelyek erejéig – közölte szerkesztőségünkkel a Volánbusz Zrt.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek